Olivya Gökçeovacık'tan Haberler

1 Nisan 2024

The NYIOOC'dan Yamaç Serisi'ne Gümüş Madalya

Yamaç Serisi’miz, dünyanın en büyük ve prestijli zeytinyağı yarışmalarından biri olan 2024 New York Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda (New York International Olive Oil Competition) Gümüş Madalya aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören The NYIOOC’ye teşekkür ederiz.
1 Haziran 2023

The EVO IOOC Italy'den Yamaç Serisi'ne Altın Ödül

Yamaç Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2023 EVO IOOC Italy’de (EVO International Olive Oil Contest Italy) Altın ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören EVO IOOC Italy’ye teşekkür ederiz.

1 Haziran 2023

The EVO IOOC Italy'den Bahçe Serisi'ne Gümüş Ödül

Bahçe Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2023 EVO IOOC Italy’de (EVO International Olive Oil Contest Italy) Gümüş ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören EVO IOOC Italy’ye teşekkür ederiz.

1 Haziran 2023

The BGOOA'dan Yamaç Serisi'ne Gümüş Ödül

Yamaç Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2023 Berlin Uluslararası Zeytinyağı Ödülleri’nde (Berlin Global Olive Oil Awards) Gümüş ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören BerlinGOOA’ya teşekkür ederiz.

1 Haziran 2023

The BGOOA'dan Yamaç Serisi'ne Altın Ödül

Bahçe Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2023 Berlin Uluslararası Zeytinyağı Ödülleri’nde (Berlin Global Olive Oil Awards) Gümüş ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören BerlinGOOA’ya teşekkür ederiz.

1 Haziran 2023

Anatolian IOOC'dan Bahçe Serisi'ne Gümüş Ödül

Bahçe Serisi’miz, Anatolian IOOC tarafından düzenlenen 2023 Anatolian Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda (Anatolian International Olive Oil Competition) Gümüş Ödül aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören Anatolian IOOC’ye teşekkür ederiz.

Ekim 2022

2022 Erken Hasatımızın Tadım Atölyesini Gerçekleştirdik

Yeni Sezon Erken Hasat zeytinyağlarımızın tadım atölyesini Gökçeovacık’taki yağhanemizde gerçekleştirdik. Aramızda olan herkese teşekkür ederiz. Murat Ünver’in harika sunumu ile Olivya’nın şifa dolu zeytinyağlarının meyvemsi aromasını hep birlikte tattık. Yeni sezon ürünlerimiz olan ve Memecik zeytinlerinden üretilen “Yamaç” serimizi ile Memecik ve Gemlik zeytinlerinden harmanından üretilen “Bahçe” Serimizi web sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz.
7 Haziran 2022

Olive Japan'dan Yamaç Serisi'ne Gümüş Ödül

Yamaç Serisi’miz, Olive Japan tarafından düzenlenen 2022 Japonya Uluslararası Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda (Japan International Olive Oil Competition) Gümüş Ödül aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören Olive Japan’a teşekkür ederiz.

25 Mayıs 2022

The BGOOA'dan Yamaç Serisi'ne Altın Ödül

Yamaç Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2022 Berlin Uluslararası Zeytinyağı Ödülleri’nde (Berlin Global Olive Oil Awards) Altın ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören BerlinGOOA’ya teşekkür ederiz.
25 Mayıs 2022

The BGOOA'dan Bahçe Serisi'ne Gümüş Ödül

Bahçe Serisi’miz, Avrupa’nın önde gelen zeytinyağı ödüllerinden biri olan 2022 Berlin Uluslararası Zeytinyağı Ödülleri’nde (Berlin Global Olive Oil Awards) Gümüş ödülüne hak kazandı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören BerlinGOOA’ya teşekkür ederiz.

10 Haziran 2021

Anatolian IOOC'dan Yamaç Serisi'ne Altın Ödül

Yamaç Serisi’miz, Anatolian IOOC tarafından düzenlenen 2021 Anatolian Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda (Anatolian International Olive Oil Competition) Altın Ödül aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören Anatolian IOOC’ye teşekkür ederiz.

28 Mayıs 2021

The NYIOOC'dan Yamaç Serisi'ne Gümüş Madalya

Yamaç Serisi’miz, dünyanın en büyük ve prestijli zeytinyağı yarışmalarından biri olan 2021 New York Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda (New York International Olive Oil Competition) Gümüş Madalya aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören The NYIOOC’ye teşekkür ederiz.
27 Mayıs 2021

Olive Japan'dan Yamaç Serisi'ne Gümüş Ödül

Yamaç Serisi’miz, Olive Japan tarafından düzenlenen 2021 Japonya Uluslararası Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda (Japan International Olive Oil Competition) Gümüş Ödül aldı. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören Olive Japan’a teşekkür ederiz.

8 Mayıs 2021​

Yamaç Serisi'ne Bronz Ödül

Zeytin Dostu Derneği, “14. Ulusal Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödülleri” değerlendirmesinde natürel sızma zeytinyağlarımızdan Yamaç Serisi‘ni Bronz Ödül ile ödüllendirdi. Zeytinyağlarımızın üretiminde emeği geçen herkese ve bizleri bu ödüle layık gören Zeytin Dostu Derneği’ne teşekkür ederiz.

1 Mayıs 2021​

Göceklife Dergisinden...

21 Kasım 2020

2020 Erken Hasatımızın Tadım Atölyesini Gerçekleştirdik

Yeni Sezon Erken Hasat zeytinyağlarımızın tadım atölyesini 21 Kasım 2020’de Gökçeovacık’taki yağhanemizde gerçekleştirdik. Aramızda olan herkese teşekkür ederiz. Harika bir sunum ile Olivya’nın şifa dolu, meyvemsi aromasını hep birlikte tattık. Bu yıl sizlere sunduğumuz 2 farklı erken hasat serimiz var: “Yamaç” ve “Bahçe” serileri…

“Tek Bahçe, Tek Ağaç” olarak sadece Memecik ağacından sınırlı sayıda ve özel olarak üretilen “Yamaç” Serimiz, büyük bir özenle hazırlandı. Zeytinler zarar görmeden soğuk sıkımı gerçekleştirilebilsin diye elle toplandı. Çuvallar yerine, hava alabilecek şekilde özel kasalarda yağhanemize getirildi. Özenle ayıklandı ve yalnızca 12 saat içinde soğuk sıkımı tamamlandı. İşte bu özenli üretim, eşsiz bir aromayı ve 0,2 asit oranını da beraberinde getirdi. Memecik ağacından limitli sayıda üretilen “Yamaç” serimizi ve Memecik ve Gemlik ağaçlarının harmanından üretilen “Bahçe” Serimizi web sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz.